Forza Fietsen: Happy Family

Dé Forza e-bikefamilie van Nederland is opgericht door de broers Klaas-Jan, Peter en Hans. Aan de keukentafel ontstonden de eerste schetsen en in 2014 opende de broers het eerste Forza Fietsen E-bike Testcenter in het dorp waar ze zijn opgegroeid: Nunspeet.

Sinds de opening van het allereerste E-bike Testcenter is hun familieband niet alleen sterker geworden, ook de familie is gegroeid: de collectie elektrische fietsen is uitgebreid, personeelsleden sluiten zich aan en er zijn inmiddels al meerdere E-bike Testcenters. Stap binnen in een van de showrooms en ervaar de hechte familieband zelf. We staan klaar met koffie, vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Werken bij Forza Fietsen

Steeds meer fietsers weten de weg te vinden naar Forza Fietsen. Voorheen kon je het E-bike Testcenter van Forza alleen in Nunspeet vinden, maar er zijn maar liefst drie filialen bijgekomen. Zo kunnen klanten ook terecht in Papendrecht, Woerden en Roden voor advies op maat en een proefrit. In Nunspeet staat niet alleen de showroom: ook het magazijn is daar te vinden evenals het hoofdkantoor. Als servicemonteur binnendienst werk je vanuit het E-bike Testcenter, als bezorger laad en los je e-bikes in Nunspeet en ook als verkoper buitendienst kom je altijd even in Nunspeet om je bus te laden met demofietsen. Als assemblagemedewerker ben je gestationeerd in de fabriek in Nunspeet, dichtbij de showroom en het hoofdkantoor. 

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over een van de vacatures of wil jij een open sollicitatie sturen? Schroom niet en mail ons gerust. We streven ernaar om je e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Menu